Sound but No Pic

SS IPTV App for LG Smart TV discussion
Hairymushrooms
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Posts: 3
Joined: 28 Oct 2018, 14:24
TV Model: Vstvb-mb100
Been thanked: 1 time
Flag: United States of America

Sound but No Pic

Postby Hairymushrooms » 28 Oct 2018, 14:32

Until 1 week ago everything was fine, now I cannot get any pictures on the TV with my m3u, the sound plays but no picture.
It was fine before so don't understand whats changed

orlikmaster
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Posts: 2
Joined: 02 Oct 2018, 15:31
TV Model: JVC
Flag: Poland

Re: Sound but No Pic

Postby orlikmaster » 30 Oct 2018, 15:50

same problem reported to me by my clients...over 200 reports in few last days...

admin
Администратор
Администратор
Posts: 277
Joined: 15 Apr 2013, 21:45
TV Model: Samsung, Sony, Hisense, LG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 33 times
Flag: Great Britain

Re: Sound but No Pic

Postby admin » 10 Nov 2018, 21:14

We didn't update the application for almost two months.
So, I may suppose that something changed in the streams.

Have you tried the following solution?
viewtopic.php?f=3&t=6322
Best Wishes,
Administrator of SS IPTV Forum

GrazinaPT
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Posts: 8
Joined: 27 Mar 2018, 11:12
TV Model: Toshiba 43" UHD Smart TV 43U6763
Has thanked: 1 time
Flag: Portugal

Re: Sound but No Pic

Postby GrazinaPT » 11 Nov 2018, 00:15

It works in 1 playlist, the other one dont. Thank you anyway mate!

admin wrote:We didn't update the application for almost two months.
So, I may suppose that something changed in the streams.

Have you tried the following solution?
http://forum.ss-iptv.com/viewtopic.php?f=3&t=6322

GrazinaPT
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Posts: 8
Joined: 27 Mar 2018, 11:12
TV Model: Toshiba 43" UHD Smart TV 43U6763
Has thanked: 1 time
Flag: Portugal

Re: Sound but No Pic

Postby GrazinaPT » 11 Nov 2018, 00:18

wait, i just have 1 channel

GrazinaPT wrote:It works in 1 playlist, the other one dont. Thank you anyway mate!

admin wrote:We didn't update the application for almost two months.
So, I may suppose that something changed in the streams.

Have you tried the following solution?
http://forum.ss-iptv.com/viewtopic.php?f=3&t=6322


Return to “English forum SS IPTV”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests