IPTV strujanje na Sonyjevom pametnom televizoru

Post Reply
ElizabethWatson
Ensign
Ensign
Posts: 1
Joined: 28 Jul 2020, 13:13
TV Model: Sony BRAVIA X950G
United States of America

IPTV strujanje na Sonyjevom pametnom televizoru

Post by ElizabethWatson »

Pokušavao sam učiti o IPTV i HLS streamingu i puno toga mi je još uvijek preko glave. Imam Sony pametni televizor (Linux, ne Android) i želio bih stvoriti vlastite streaming aplikacije za to ako je moguće.

Sony dolazi sa stotinama ugrađenih aplikacija za strujanje koje su potpuno smeće. Kroz trgovinu Opera postoji pregršt kojih bi moglo biti vrijedno gledati, ali moj je cilj pronaći način za strujanje s vanjskih web lokacija kojima već imam pristup, ali kako bih ih mogao gledati izravno na Sonyu, umjesto da moram prolaziti kroz PC ili STB. Iz onoga što sam pročitao, to bi trebalo biti moguće.

Našao sam dva web mjesta koja bi trebala omogućiti strujanje vanjskih popisa za reprodukciju M3U na Sonyju i drugim pametnim televizorima. Jedan je OTT Player. Drugi je SS IPTV. Korištio sam preuzete popise za reprodukciju za testiranje, ali stalno nailazim na problem koji ne razumijem.

Kad reproduciram bilo koji tok popisa za reprodukciju na Sonyju pomoću OTT Player ili SS IPTV, stream se u više navrata zamrzne i prekine vezu. Ako reproduciram isti tok na računalu pomoću VLC-a, on funkcionira u redu. Ako reproduciram na bilo kojem streamu na Sonyju iz jedne od njegovih vlastitih aplikacija ili iz trgovine Opera, to također dobro radi. Nema problema s mojom LAN vezom ili brzinom Interneta.

Ne razumijem što uzrokuje tu razliku. To mora biti nešto u aplikacijama Sony ili player. Čini se da drugi ljudi upotrebljavaju te aplikacije bez ikakvog problema i pitam se što, ako ništa drugo, možda radim pogrešno. Bilo koji savjet ili savjet bili bi vam vrlo zahvalni. Možda bih trebao dodati da ne pokušavam posebno gledati gusarske potoke. Ako želim to učiniti, a to ne radim, lako mogu to učiniti na računalu. Samo ih koristim kao prikladan izvor testnih tokova dok ovo ne učinim.

Post Reply