Sound but No Pic

SS IPTV App for LG Smart TV discussion
Post Reply
Hairymushrooms
Ensign
Ensign
Posts: 3
Joined: 28 Oct 2018, 14:24
TV Model: Vstvb-mb100
United States of America

Sound but No Pic

Post by Hairymushrooms »

Until 1 week ago everything was fine, now I cannot get any pictures on the TV with my m3u, the sound plays but no picture.
It was fine before so don't understand whats changed

orlikmaster
Ensign
Ensign
Posts: 2
Joined: 02 Oct 2018, 15:31
TV Model: JVC
Poland

Re: Sound but No Pic

Post by orlikmaster »

same problem reported to me by my clients...over 200 reports in few last days...

admin
Администратор
Администратор
Posts: 406
Joined: 15 Apr 2013, 21:45
TV Model: Samsung, Sony, Hisense, LG
Great Britain

Re: Sound but No Pic

Post by admin »

We didn't update the application for almost two months.
So, I may suppose that something changed in the streams.

Have you tried the following solution?
viewtopic.php?f=3&t=6322
Best Wishes,
Administrator of SS IPTV Forum

GrazinaPT
Ensign
Ensign
Posts: 14
Joined: 27 Mar 2018, 11:12
TV Model: Toshiba 43" UHD Smart TV 43U6763
Portugal

Re: Sound but No Pic

Post by GrazinaPT »

It works in 1 playlist, the other one dont. Thank you anyway mate!

admin wrote:We didn't update the application for almost two months.
So, I may suppose that something changed in the streams.

Have you tried the following solution?
http://forum.ss-iptv.com/viewtopic.php?f=3&t=6322

GrazinaPT
Ensign
Ensign
Posts: 14
Joined: 27 Mar 2018, 11:12
TV Model: Toshiba 43" UHD Smart TV 43U6763
Portugal

Re: Sound but No Pic

Post by GrazinaPT »

wait, i just have 1 channel

GrazinaPT wrote:It works in 1 playlist, the other one dont. Thank you anyway mate!

admin wrote:We didn't update the application for almost two months.
So, I may suppose that something changed in the streams.

Have you tried the following solution?
http://forum.ss-iptv.com/viewtopic.php?f=3&t=6322

krstevskia
Ensign
Ensign
Posts: 14
Joined: 15 Nov 2018, 22:12
TV Model: Philips 43PUH6101/88
Macedonia

Re: Sound but No Pic

Post by krstevskia »

Did someone fix the problem????

Angelo818
Ensign
Ensign
Posts: 1
Joined: 25 Nov 2019, 06:22
TV Model: Telefunken
Italy

Re: Sound but No Pic

Post by Angelo818 »

Ho lo stesso problema anche io qualcuno può aiutarmi? Grazie.

Post Reply