Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

SS IPTV App for LG Smart TV discussion
ian_h
Ensign
Ensign
Posts: 3
Joined: 28 Jan 2020, 21:18
TV Model: Samsung
Has thanked: 3 times
Flag: Great Britain

Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby ian_h » 30 Jan 2020, 19:25

I love the app but have noticed that while the m3u playlist list loads perfectly, if i then select a folder i cannot navigate within the folder to select a channel and have to wait until channel logo's have loaded.

In a big folder there could be a large number of channel and logo's and the wait can be several minutes. Once the app has stopped trying to load them I can navigate fine but every time I leave one folder and re-visit later it goes through the same process.

There doesnt seem to be any way to cache or ignore the logo loading - does anyone have any ideas?

User avatar
Eugene
Project Leader
Project Leader
Posts: 5988
Joined: 15 Apr 2013, 22:54
TV Model: LG 47LM960V, LG LB679V
Location: Санкт-Петербург
Has thanked: 36 times
Been thanked: 248 times
Flag: Russia
Contact:

Re: Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby Eugene » 30 Jan 2020, 22:59

We suppose that you face this problem because of 'https' in logos' URLs. Remove URLs starting with https from your playlist and everything should work fine.

ian_h
Ensign
Ensign
Posts: 3
Joined: 28 Jan 2020, 21:18
TV Model: Samsung
Has thanked: 3 times
Flag: Great Britain

Re: Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby ian_h » 31 Jan 2020, 11:51

Hi Eugene, Thanks for your reply. The issue I have is that the M3U list is provided directly by my package supplier so I dont have the option to edit it, I have contacted them and they confirmed that the Logo URL's are httpS as you suspected. Are there any other ways this could be resolved?

User avatar
Eugene
Project Leader
Project Leader
Posts: 5988
Joined: 15 Apr 2013, 22:54
TV Model: LG 47LM960V, LG LB679V
Location: Санкт-Петербург
Has thanked: 36 times
Been thanked: 248 times
Flag: Russia
Contact:

Re: Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby Eugene » 31 Jan 2020, 14:01

You could add #nologo=1 appendix for palylist URL as described here. It says the app not to load external logos.

ian_h
Ensign
Ensign
Posts: 3
Joined: 28 Jan 2020, 21:18
TV Model: Samsung
Has thanked: 3 times
Flag: Great Britain

Re: Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby ian_h » 31 Jan 2020, 15:45

Great thanks - my current url looks like this
http://url.com:8080/get.php?username=US ... up=default

So will changing to:
http://url.com:8080/get.php?username=US ... s#nologo=1#catchup=default

be the correct syntax? (I tried this quickly but it seemed to still try and grab the logo's)

User avatar
Eugene
Project Leader
Project Leader
Posts: 5988
Joined: 15 Apr 2013, 22:54
TV Model: LG 47LM960V, LG LB679V
Location: Санкт-Петербург
Has thanked: 36 times
Been thanked: 248 times
Flag: Russia
Contact:

Re: Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby Eugene » 31 Jan 2020, 19:14

no, I think correct syntaxis should be #nologo=1&catchup=default

mianma
Ensign
Ensign
Posts: 1
Joined: 23 May 2020, 10:56
TV Model: samsung
Flag: Bangladesh

Re: Cant Navigate to Channels while app loads Logo's

Postby mianma » 23 May 2020, 11:03

I often encounter this error but do not know how to fix it, I am very concerned about this issue.


Return to “English forum SS IPTV”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests